UTISCI KORISNIKA

Rekli ste o podešavajućim ortopedskim ulošcima
"EKOVEL STEP CORRECT"

Dve nedelje nosim uloške i osećam se divno, jer sam se konačno oslobodila bolova, koje sam trpela zbog spuštenih stopala i čukljeva kao posledice toga.

Hvala Vam na ljubaznosti i što postojite. Preporučujem Vaše usluge svim prijateljima i poznanicima, koji imaju slične ortopedske probleme.
avatar zensko
Ljiljana Zlojutro
23.10.2023.
Skoro sam kupila uloske za cerkicu, i mogu reci da se od samog starta vidi pomak. Ne krivi noge vise dok stoji i hoda, pravilno gazi, uloske nosimo u svoj obuci, nesmetano u njima funkcionise. I od svog srca bih vas svima preporucila. Posebno zelim da napomenem ljubaznost i strucnost osoblja u Belvilu.
avatar zensko
Maja
21.10.2023.
Ovo je nešto što me vraća u moj tempo kretanja. Nestala je težina u nogama pri kretanju, nestao i bol u kolenima. Mnogo ste mi pomogli, hvala vam
avatar zensko
Milka Brdar
09.10.2023..
Pregled urađen, imam 3. stepen spuštenosti stopala i čukalj na desnoj nozi. Uzeo longetu i uloške pre 8 dana. iskreno, nemam bolova u mišićima na nogama i čukalj me ne boli. Sve preporuke za Ekovel

👌👌👌👌
👋👋👋👋👋
💪💪💪
avatar musko
Darko Ivanović
08.08.2023.
Nosila sam ih oko 8 godina. Ispravila sve što me je mučilo godinama. Prestala ih nositi i sad zbog davne povrede kolena krećem ponovo, ali ovog puta neću prekidati. Tople preporuke.
avatar zensko
Biljana Milićević
Imao sam velikih problema zbog bola u petama. Nošenjem Ekovelovih uložaka bol je nestao. Hodam sa lakoćom. Vrlo sam zadovoljan učinjenom uslugom.​
avatar musko
Gradimir Nenadović
Ne osećam umor. Mogu da stojim satima. Ispravila sam kičmu, brže i lakše hodam. Izuzetno sam zadovoljna, osećam se kao balerina.​
avatar zensko
Monja Preradović
Moj sin nosi uloške već tri godine i ima ogromnog poboljšanja i napretka, tako da, što se tiče Vašeg proizvoda i metode - sve pohvale. Preporuka za svakoga.
avatar musko
Milan Vasić
Nas dve smo u Rimu samo danas prešle 30.000 koraka. Ne kažem da se nismo umorile, ali znam da bez uložaka ne bismo uspele. Topla preporuka.
avatar zensko
Svetlana i Nađa Dobanović
Pre terapije sam imao bolove u listovima, petama i leđima. Nisam mogao dugo da hodam i brzo bih se umarao. Kada sam uloške počeo da koristim ovi simptomi su nakon 15-ak dana nestali. Sada se bolje osećam.
avatar musko
Nemanja Stolica
Prezadovoljna sam ulošcima i ljubaznošću doktorice u novosadskom Ekovelu 🙂 Sve preporuke za njih.
avatar zensko
Kristina Trkulja
Prezadovoljan sam učinkom Ekovel uložaka na moje stopalo. Pored vraćanja stopala u normalan položaj, osećaj sa Ekovel ulošcima je da mogu da hodam danima bez umora. Svakome ko ima ortopedske probleme sa stopalima preporučujem Vaše uloške.
avatar musko
Igor Đorđić
Nedelju dana nosim uloške i prezadovoljna sam. Najzad bez bolova !
avatar zensko
Milena Radaković