UTISCI KORISNIKA

Rekli ste o podešavajućim ortopedskim ulošcima
"EKOVEL STEP CORRECT"

Nosila sam ih oko 8 godina. Ispravila sve što me je mučilo godinama. Prestala ih nositi i sad zbog davne povrede kolena krećem ponovo, ali ovog puta neću prekidati. Tople preporuke.
avatar zensko
Biljana Milićević
Imao sam velikih problema zbog bola u petama. Nošenjem Ekovelovih uložaka bol je nestao. Hodam sa lakoćom. Vrlo sam zadovoljan učinjenom uslugom.​
avatar musko
Gradimir Nenadović
Ne osećam umor. Mogu da stojim satima. Ispravila sam kičmu, brže i lakše hodam. Izuzetno sam zadovoljna, osećam se kao balerina.​
avatar zensko
Monja Preradović
Moj sin nosi uloške već tri godine i ima ogromnog poboljšanja i napretka, tako da, što se tiče Vašeg proizvoda i metode - sve pohvale. Preporuka za svakoga.
avatar musko
Milan Vasić
Nas dve smo u Rimu samo danas prešle 30.000 koraka. Ne kažem da se nismo umorile, ali znam da bez uložaka ne bismo uspele. Topla preporuka.
avatar zensko
Svetlana i Nađa Dobanović
Pre terapije sam imao bolove u listovima, petama i leđima. Nisam mogao dugo da hodam i brzo bih se umarao. Kada sam uloške počeo da koristim ovi simptomi su nakon 15-ak dana nestali. Sada se bolje osećam.
avatar musko
Nemanja Stolica
Prezadovoljna sam ulošcima i ljubaznošću doktorice u novosadskom Ekovelu 🙂 Sve preporuke za njih.
avatar zensko
Kristina Trkulja
Prezadovoljan sam učinkom Ekovel uložaka na moje stopalo. Pored vraćanja stopala u normalan položaj, osećaj sa Ekovel ulošcima je da mogu da hodam danima bez umora. Svakome ko ima ortopedske probleme sa stopalima preporučujem Vaše uloške.
avatar musko
Igor Đorđić
Nedelju dana nosim uloške i prezadovoljna sam. Najzad bez bolova !
avatar zensko
Milena Radaković